afbouw knockaert pleisterwerken

Welkom

Mijn naam is Michael Knockaert, zaakvoerder van bvba Afbouw Knockaert uit Oostrozebeke & professionele stukadoor sinds 2001. Na 10 jaar ervaring bij andere stukadoors , maakte ik in 2008 de overstap naar zelfstandige. Inmiddels is mijn bedrijf uitgegroeid tot een bvba met een sterk klantenbestand in pleisterwerken,gevelbepleistering, valse wanden en plafonds.

bvba Afbouw Knockaert is een geregistreerd en erkend aannemer, gespecialiseerd in binnen -en buitenbepleistering. alle projecten groot en klein zullen met veel zorg bekeken en behandeld worden!

We zijn in gans Vlaanderen actief, voor alle pleisterwerken en bezettingswerken op gebouwen en verbouwingswerven in alle maten en soorten.

Onze waarden Uw vereisten


Het nakomen van gemaakte afspraken in elk opzicht ervan is de basis voor een optimale en correcte samenwerking.

 

Door een goede planning en een flexibele inzet kunt u er op rekenen dat de pleisterwerken snel, correct en op tijd gebeuren.

 

Met een goede voorbereiding, de juiste keuze van technieken en materialen en de vakkundige toepassing en verwerking ervan wordt uw woning stap voor stap “aangekleed".


U bent ongetwijfeld ook op zoek naar een stukadoor die perfecte kwaliteit levert tegen een competitieve en onklopbare prijs?

Bij Afbouw Knockaert bent u aan het juiste adres, voor deskundig advies in algemene pleisterwerken, realistische prijzen, en een afwerking tot in de details verzorgd.

 

Afbouw Knockaert maakt van u woning een afgewerkt huis, een fase die de afwerkingskwaliteit en waarde van uw woning bepaalt

Met meer dan 18 jaar ervaring staan wij garant voor een onberispelijke, uitvoering van de pleisterwerken op uw werf.

OUR HISTORY

2008

2008

2012

2019